Voor uw feestmalen, stellen wij u onze privé zalen voor


Om u in de beste omstandigheden te kunnen ontvangen, vragen wij u om vanaf 10 personen, een identiek menu op te stellen voor het hele gezelschap :  
  • dit uit onze spijskaart of onze voorgestelde menu's, naargelang uw budget.   
Om u te helpen : enkele voostellen van menu's "alles inbegrepen" :
  •  menu "alles inbegrepen" vanaf 100 €  per persoon (op basis van onze 3 gangen lunch die verandert om de 14 dagen) : huisaperitief, 1 glas witte wijn, 1 glas rode wijn, water en koffie inbegrepen (enkel 's middags)
  • menu "alles inbegrepen" vanaf 165 € per persoon (op basis van het 4 gangen menu) : huisaperitief, witte wijn, rode wijn, water en koffie inbegrepen (deze formule wordt niet bediend op vrijdag- en zaterdagavond)
  • menu "alles inbegrepen" vanaf 225 € per persoon (op basis van een 5 gangen menu) : champagne, witte wijn, rode wijn, water en koffie inbegrepen
  • menu "alles inbegrepen" vanaf 250 € per persoon (op basis van een 6 gangen menu) : champagne, witte wijn, rode wijn, water en koffie inbegrepen
  • menu "alles inbegrepen" vanaf 295 € per persoon (op basis van een 7 gangen menu) : champagne, witte wijn, rode wijn, water en koffie inbegrepen

Indien nodig en naargelang de mogelijkheden, kunnen deze voorstellen aan diëtische voorschriften, allergieën of eventuele wensen aangepast worden (te melden bij de reservatie).

Deze menu's zijn enkel geldig vanaf minimum 10 personen.
 

 In elk geval :

  •  Worden er geen extra kosten voor de huur van de zaal gevraagd.
  • Vragen wij u ons, om organisatorische reden, uw keuze van het menu 5 dagen op voorhand te laten weten.
  • Voorzien wij voor elke gast een menu eventueel gepersonnaliseerd met foto, tekst of logo (in het Nederlands, Frans of Engels).
  • Wordt er gezorgd voor een bloemversiering op tafel.
  • Er is een dienst "voiturier"  te uwer beschikking.
  • Vragen wij u een voorschot van 50 € per persoon, om uw reservatie te waarborgen (via overschrijving).
  • Zijn de privé zalen beschikbaar vanaf 12:00 uur en 19:00 uur, de keukentafel vanaf 12:15 uur en 19:15 uur.
  •  Is het mogelijk naar gelang beschikbaarheid om het aperitief in de wijnkelder te nuttigen met een maximum van 34 personen. 's Middags vanaf 12:15 uur om aan tafel te gaan om 13:00 uur en 's avonds vanaf 19:15 uur om aan tafel te gaan om 20:00 uur.
  • Het is mogelijk om het nieuwe boek "De Sint-Jakobsvrucht chez Soi" te voorzien, getekend door chef Lionel Rigolet voor de prijs van 9,95 €.

 

 

    
 
 

 
français (France) - English (United States)
Inloggen